lunes, mayo 31

SEMBLA SER...

.
... que finalment, això de les eleccions a la presidència del Barça serà cosa de tres:
- En Sandrusco
- En Marc Ingla
- ... i el titella d'en Laporta, en Jaume Ferrer.
Ho sento pel meu bon amic Vallbona, però sembla ser que -tot i el que s'ho han “currat”- no tindran demà, els de la pre-candidatura d'en Benedito, el mínim de signatures necessàries per a proclamar-se candidat a les eleccions del Barça. Llàstima, Vallbi. Ben jugat !.
Y Visto lo visto, i tal i cóm ha anat la pre-campanya... el ventilador ja s'ha engegat fa estona i sembla que tots escamparan “merda” per arreu. I en Laporta, tan “imparcial” com ha de ser. Ès un impresentable !. I la premsa, uns altres “imparcials”, no donant ni veu ni vot, ni “chance”, als altres “outsiders”.
Dieu-me il·lús si voleu, però... per a un càrrec no remunerat com és el de la presidència del Barça, tots hi van com a boixos (no vull ni fer números del que s'han gastat ja, i es gastaran, els candidats i, el que és pitjor, els pre-candidats que no arribaran a port). D'on han sortit tots aquests “calers”...?. Els hi hauran deixat els bancs/caixes (... i amb quina garantia ?) aquells mateixos bancs/caixes que a un pobre i lluitador autònom li tanquen la porta als nassos quan, per poder sobreviure, els hi demana -i li neguen- un crèdit de uns miserables 2.000 euros per -és un exemple- renovar un equip informàtic, vital per poder tirar endavant amb el seu negoci, per tal de poder subsistir, sobreviure ?. Jo diria que sí.
Té collons la cosa !.
...

No hay comentarios:

Publicar un comentario