lunes, mayo 24

CAP DE SETMANA LLAAAARG... ( I V )

.
(dilluns, 24)
Canvi de plans; ni jo mateix em reconec. Del “no matinar gaire” que deia ahir, he passat a llevar-me a un quart de nou i a agafar el cotxe per tornar a baixar fins a la platja de Sant Pol i fer altra cop el Camí de Ronda fins a la platja de La Conca. Eren poc més de dos quarts i mig de nou del matí quan començava a córrer i he acabat fent el recorregut d'anada i tornada en poc més de 20 minuts. Feia sol, però no el sol de migdia d'ahir. I si ahir les vistes eren les que eren, excepcionals, avui aquestes mateixes vistes mantenien el mateix nivell però amb una lluminositat molt diferent: el mar, amb el fort reflex del sol baix matiner acaronant-lo, brillava com ho feia aquell paper de plata que jo posava de petit en el pessebre fent-lo passar per un riu. Era un mar increïblement brillant i lluminós, amb un reflex encegador, però fosc a la vegada, preciós. Ja he dit molts cops que és un regal el poder córrer per la Carretera de les Aigües amb la immensitat de la ciutat de Barcelona als teus peus; doncs tenir la immensitat del mar als teus peus mentre corres ho supera amb escreix. En aquesta època, com a la tardor, la llum de la Costa Brava no té preu !.
He esmorzat a peu de platja i quan he arribat a dalt a casa, tothom dormia encara.
Fot un emprenyador vent fresquet, tramuntaneta, força desagradable per baixar a prendre el sol a la platja o, fins i tot, a la terrassa de casa (així que no podem imitar a la meva estimada Mafalda) . Per tant, la meva previsió és que, ara que ja fa estona que aquest parell s'han llevat, no passarà gaire temps fins que comencem “a recollir la paradeta”; després ens en anirem cap a dinar... i a resar perquè la cua de tornada no sigui “de les històriques” (el que la convertiria, també, en “histèrica”). Veurem.
16,30: ja som a casa, després d'un altra excel·lent dinar a Els Tinards; però la labor d'en TTD “Txabi Taxi Driver” no s'ha acabat:

- 19,30: recollir la Martona a la parada del Bus de Casp amb Llúria (ve de Sant Julià amb un “maletón” enorme) i portar-la cap a casa.
- 21,30: recollir l'Andrea al Aeroport (ve de Londres i, si no la recullo jo, li costarà més el taxi que el bitllet “low cost” d'anada i tornada).
I s'acabarà amb això aquest llaaaaarg cap de setmana.
..

No hay comentarios:

Publicar un comentario