lunes, mayo 17

COMENCEM BÉ LA SETMANA...


Avui “tocaria” sortir a córrer una miqueta, ja fos al Club, ja pels voltants de casa. Però... “va a ser que no” perquè he quedat aquest vespre amb en Marco, en Jose i l'Alberto (“los berlineses”) per poder començar a posar fil a l'agulla en el tema de reserva de places (bitllets d'avió, hotel i dorsals) per a la Marató de Berlín. I és que sembla ser que, des de fora d'Alemanya, no pots apuntar-te a la Marató si no és per mitjà de “partners compinchaos que te lo organizan todo”. Així que hem de passar per l'embut i buscar-nos la vida amb algun d'aquests “partners”.
Però de demà no passa; haig de reprendre, i amb continuïtat i constància, el córrer dia sí dia no com a mínim, i anant-me forçant el ritme fins acabar aconseguint que la velocitat de creuer “normal” meva sigui dels màgics 4:36.
De tota manera, si no arribo gaire tard de la reunió, sortiré a córrer pels voltants de casa encara que no em faig gaires il·lusions, perquè en Marco ha deixat caure allò de “en acabar, baixem a prendre uns vinitos aquí al costat...”.
Per cert, si hi ha algun equip cercant entrenador, crec (només ho crec) que un tal Pelegrini queda lliure. Pobre paio, deu de pensar-hi i no deu entendre rés, ja que acaba amb 100 i pico gols a favor, 96 punts... i al carrer !; és clar que pel camí queden “cadàvers esportius” com l'Alcorcón, l'Olympique de Lyon... i els dos “varapalos” nostres, el d'aquí i el d'allà...).
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario