lunes, mayo 24

CAP DE SETMANA LLAAAARG... ( I I I )

.
(diumenge, 23)
Dia del TTD: “Txabi-Taxi Driver”...

Divendres al matí, per temes de feina, vaig tenir que fer un trajecte:
- Esplugues-Banyoles-Girona-Esplugues.
i, com que tenia que recollir a Marta per començar aquest llarg cap de setmana, per la tarda em va tocar fer:
- Esplugues-Sant Feliu de Guíxols.
Avui diumenge, per un dinar que tenia Marta a Vallromanes “amb les seves Dames Negres”, m'ha tocat portar-la i per tant fer:
- Sant Feliu de Guíxols-Vallromanes-Sant Just-Vallromanes-Sant Feliu de Guíxols.
I demà dilluns,
- Sant Feliu de Guíxols-Esplugues.
O sigui, que tot el cap de setmana amunt i avall, amunt i avall... com un Robert De Niro qualsevol, taxi amunt, taxi avall.

El que tenia la Marta a Vallromanes era un dinar i una llarga sobre taula, així que l'he deixada allà i me'n he anat cap el Club. Hi he arribat just quan arrancava la Cursa de Moto GP; he vist la cursa sencera (en Jorge Lorenzo “va com una moto...”) i en acabar he dinat, gaire bé sol, a la terrassa... i, renoi, cóm es menja de bé al restaurant del Club ! (amanida tropical amb maduixa, pinya, papaia, mango, taronja, enciam, canonges, rúcula, menta, ceba confitada, alvocat i cuetes de gambes, tot amanit amb una suau vinagreta “de no sé què” i, després, un tronc de lluç al forn). De deu !.

Demà no matinarem gaire (jo al menys); prendrem el sol a la terrassa de casa i dinarem d'hora a “Els Tinards” de Santa Cristina d'Aro, per evitar-nos, tant com puguem, les més que previsibles llargues cues que trobarem per tornar a casa.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario