domingo, mayo 23

CAP DE SETMANA LLAAAARG.... ( I )

.
(divendres, 21)
... i llarga la cua i l'embús per les Rondes per anar fins a Sant Feliu de Guíxols.
A la maleta de cap de setmana, com no, les meves sabatilles Saucony, el pantaló, la samarreta i el meu iPod shufle, carregat amb música “marchosa”. Demà dissabte, després de deixar a la Marta i a la sogre a la platja de Sant Pol, me n'aniré a córrer per tot el camí de Ronda, fins a La Conca i tornar. Lo fotut del cas és que això serà cap allà les dotze del matí i sembla que fotrà un sol i una calor de mil parell de cordons... Però m'hi hauré d'anar acostumant, perquè per preparar la mitja marató de Berlín hauré d'estar-me preparant, corrent, duran tot el mes d'agost, amb calor, “la meva estimada i gran amiga”...
Abans de la de Berlín (que serà la primera cursa de “la propera temporada”) encara em queden per córrer, per acabar aquesta:

- La Cursa de El Corte Inglés, el proper diumenge 29 de maig; com l'any passat, el fet de córrer aquesta “patxanga” multitudinaria i “dominguera” és com una espécie de penitència que m'aplico a mí mateix pels mals resultats de les darreres curses...
- La Cursa de la Vila Olímpica, el 20 de juny; aquesta encara no la he fet mai, i diuen que la de l'any passat va estar molt mal organitzada... En ser una cursa sense control de Champion-chip la faré “pel morro”, sense inscripció ni dorsal, cronometrant-me jo mateix el temps, cap problema.
- La Cursa per la Integració (a La Maquinista), que crec recordar que és el 4 de juliol. Precisament portant la samarreta d'aquesta cursa, però la de l'any passat, va ser amb la que em vaig “colar” i córrer la New York City Half Marathon, i va ser la samarreta que li vaig regalar (dins del mateix vagó del metro) “al amable chico del Bronx” que em va pagar el bitllet per poder tornar fins al meu hotel, des de Battery Park -al final de Manhatan- i fins a dalt de tot de Broadway, a la 57th.
Pel que sembla, serà aquest un estiu llarg, mooooolt llarg i dur. Però Berlín bé que ho val !.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario