miércoles, mayo 5

RETROBANT SENSACIONS…

.
Després de forces dies sense fer-ho, avui “he tornat a trepitjar cinta” al Club. M’he muntat una “mini-sèrie” de 4 quilòmetres a velocitats de cinta 12-12-13-13 i acabant amb 500 metres a 15 !, que és anar 4 minuts/quilòmetre (que és com “volar” per a mi...). Això sí, he acabat xop; fotia molta calor avui al Club, o al menys a mi m’ho semblava.
(Gooool del Mallorca !!! Aduritz acaba de marcar el 1-0; el cor em diu que el Mallorca acabarà guanyant... però el cap em diu que el Madrid, finalment, avui no fallarà; veurem).
Continuem. Després de la mini-sèrie, he fet la necessària i llarga sessió d’estiraments, i uns abdominals “surtidets”. La dutxa, avui, un premi ben merescut. Demà descansaré i divendres aniré pel club a fer exercicis de reforçament de cames i estiraments. I diumenge hauré de matinar com mai perquè la Cursa de Cardedeu coincideix amb el cap de setmana de la Fórmula I a Montmeló. Tot i que la Cursa és a les 9 del matí (han variat el recorregut amb respecte l’any passat, fent-lo més “urbá”) hauré de plantar-me allà a quarts de vuit com a molt tard, si no vull trobar-me amb un embús de mil parells de pebrots (això vol dir llevar-me a les sis i sortir esmorzat de casa). Avui, fins i tot, m’he plantejat el demanar-li al Felip M., que viu a Cardedeu, que em convidi a dormir dissabte a casa seva...
(Merda !, en CR 9 acaba d’empatar...)
M’han escrit els de La Vanguardia digital; i m’han dit que volen publicar-recomanar a la seva web (dins l’apartat “tengo un blog”) el meu, aquest “SPEEDY-TXABI”. Em fa molta il·lusió. Ja avisaré quan ho publiquin. Jo, per la meva part, els he recomanat que publiquin també els blogs “Copsdeploma” i “Cosas que (me) pasan”.
(mitja part.... empat a 1).
.

3 comentarios:

  1. Apa Txabi, molt bé, felicitats!

    ResponderEliminar
  2. Oooohhh!
    Tic molt agraït ^^

    ResponderEliminar
  3. Enhorabuena!!!..ya nos contarás si te publican. A mi me da mucha vergüenza, pero gracias por la recomendación.

    ResponderEliminar