Ahir era dijous, i
els dijous m’he proposat anar als entrenaments de Nike del Passeig de Gràcia (i tambéels dissabtes, però des de la botiga de la Illa Diagonal els diumenges que no tingui cursa).
Ahir feia calor,
moooolta calor (i molta més humitat encara). Així que, tot i que portava una
samarreta Nike técnica, però de màniga curta (la vermella-negre de la foto dels
sopar), vaig optar per comprar-me’n una amb tirants i... menys mal que se’m va
ocórrer fer-ho !.
Varem fer aquest
cop el circuit “Sagrada Familia” seguint el procés habitual de “running-interruptus”
per culpa dels molts i molts semàfors a creuar. Foto de grup a la portada de la
Sagrada Família (... que encara ningú no ha “penjat”) i divisió del grup en
dos: els de la tirada llarga (+/- 8,5 km) i els de la curta, de gaire bé 6. Jo
vaig anar amb el primer, però en arribar a Sancho de Ávila “vaig morir”: el dolor a l’esquena (per altra
banda, ja habitual), em fotia molt la guitza per córrer. Així que (en arribar a la benzinera de Marina) no vaig continuar
amb el grup -que van continuar per la
Meridiana i fins el Parc de la Ciutadella- sinó que jo vaig “tallar” per l’Avinguda
Vilanova (caminant una estona) per anar a retrobar-me’ls al Passeig de Sant
Joan/Arc del Triomf; i ja des d’allà tots junts fins a la botiga.
No recordo
haver suat mai tant, en els meus gaire bé 7 anys que fa que corro, com ahir al
vespre. La samarreta (molt tècnica, molt lleugera de
teixit, una chulada) va quedar literalment ben molla (“chorreando” que diria aquell, i no exageraria).
I per rematar l’entrenament,
i després d’eixugar-me la suor, rentar-me una mica a la font i canviar-me de
samarreta, me’n vaig anar allà al costat, fins el “Peter
Shakey” ( www.petershakey.com
) l’increïble “steack-house 100% yankee”
(no trobareu, enlloc de Barcelona, una carn així: la porten dels EEUU) que està situat als baixos del Bulevard
Rosa; és, a més a més, el segon museu més important del mon de peces
“vintage” de Coca-Cola (...i d’un munt d’objectes més de la marca). Quan hi
aneu, parleu amb l’Albert Molina...
us podrà explicar, i explicar, i explicar del tot i més de la marca de refrescs per excel·lència a nivell mundial.
(C.Q. 604 69-26-578)
No hay comentarios:
Publicar un comentario